Uzun ama anlatıcam hem mutluyum hem tedirgin😅
18aylıktı poposu hava alsın diye bez bağlamadım bu sırada kızım çiş diyip çömeldi çiş yapınca haber verdi falan bende deniyim belki olur dedim lazımlığı kabul etmedi akşama kadar çişini tuttu tuvalete kabul etmedi ağladı hep vazgeçtim bende ama yine bez başlamadım sadece çişin varmı diye teklif etmedim altına da yaparsa yapsın dedim
Neyse balkonda suyla oynuyordu kızım o sırada çiş yapmayı öğrendi kendisi gidip balkona çömelip çiş kaka yaptı bana haber verdi ya da ben balkona götürdüğmde kızım hemen yaptı ama tuvalete değil balkonu tuvalet olarak öğrendi neyse alt komşum balkondan su sızdırıyor dedi mecbur geri banyoya geçtik lazımlığa yine yapmadı oturarak yapmak istiyor bizde de alaturka vc yok klozet var ondan da korktu lazımluğa oturuyoe oturuyor kalkıyor çömelerek yapıyor.
3 gün önce de duşakabine girdi anne çiş dedi ve çişini çömeldi yaptı bende en azından buraya yapıyor diye devam ettim buradan şuan öğrendi asla kaçırma yok falan şişi gelince haber veriyor ve bizim gibi oturuyor yapıyor kalkıyor beklemiyoruz hiç bişe öğrettim ama yanlış mı öğrettim bilemiyorum beze bay bay dedik