birbalannesi099 Esim kuş getirmiş ama yemini almamis bu saate açık marlet kalmamıştır ne verebilirim yemesi için bilgisi olan varmı önüne kabak ve salatalık koydum ama yiyormu bilmiyorum
fatihunal birbalannesi099 Sanmam canım ya ürkek oluyorlar zaten korkar benim kuş salatalıktan bile korkuyor bi arkadaşınız yok mu kuşu olan falan idarelik verse yem
lohusaserbeti birbalannesi099 yavruysa yemez onları ama zaten eve yeni gelen kuşlar yem yemez merak etmeyin sabaha kadar ölmez su koyabilirsiniz şimdilik
fatihunal birbalannesi099 Canım saat çok geç değil ya bi kuşçuyu falan arayın açar Allah rızası için iki dk dükkani
ikiprensanasi birbalannesi099 benim de iki tane vardı bi ayvoldu sattım eşim şehir dışında 2 aylik ve 25 aylik bebeklerim var bulunduğum yerin marketin de kuş yemi yoktu bende kısırlık bulgur ıslatıp veriyordum
Ardenaden birbalannesi099 yumirta varsa katı sekilde hastlayin 2 ye bolun kafese yere koyun yumrta sevr kuslar bn kusuma arada veriyorm 3 4 gune 1
ikiprensanasi birbalannesi099 kısırlık bulgurumu ıslatıp biraz bekletikten sonra veriyordum onlara onlar öyle iştahlı iştahlı yiyorlar
birbalannesi099 ikiprensanasi dun aksam yaptim verdim de içerisi savaş alanı olmuş ama yemişim bilmiyorum