Tomris-Hatun Bazen cok uyudugumda uyanmak istiyorum ruyadayim kendimi goruyorum hadi uyan diyorum kendime durumunda farkindayim o saniyeler icinde ama uyanmakta zorluk cekiyorum bu genelkikle cok uykulu oldugum zaman oluyor bu yasadigim durum ne ?
ZeydsMom Tomris-Hatun astral seyahet degil canim o tam baska bi konu. Bu uyku felci . Rem uykusunda oluyor genelde
tebaa Tomris-Hatun onu bilmiyorum da ben sürekli rem uykusuna dalıyordum hamileyken böyle hareket edemiyorum vücudum taş gibi oluyordu nefes alamıyordum resmen kabus gibi bir şey görüyordum gözüm açık sanıyorum hatta etrafa baktığımı ve siyah varlıklar görduğümü sanıyordum ne yaparsam yapayım kendimi uyandıramıyordum çokkk kötüüüü
Hilal096 Tomris-Hatun bence doğru denemek istiyorum ama korkuyorum ağzına sıçmak istediğim birileri var oraya uğramam lazım
tebaa Tomris-Hatun çocuk yapmak her konuda zor ya hamilelik bedende ruhta psikolojide mutlaka kalıcı bir şey bırakıyor
simseklivekalpli Tomris-Hatun Astral var ama yapması çok zor ya. Kendini tamamen bırakıp hiçbirşey dusunmemen lazım. Ben sırf bu yüzden deneyip yapamamıştım 🤣🤣