Aselinannesi0655 Hanifeceylan96 kakasında çıkmadı mı. Yani anneniz 2 aylık bebege neden böyle bişey yaptı anlam veremedim çok mu doyurucuymuş
sekerszkahve Hanifeceylan96 2 aylık bebeğe neden vermiş çok merak ettim teee allammm ya bu ananeler babaanneler de ayrı bi garip yahu inşallah sorun sıkıntı çıkmaz siz bol bol emzirin
atlassmomm Yazık el kadar çocuğa verilecek şey mi ek gıdaya başlarken bile verilmiyor öyle bağırsak sistemi bozulur bu şekilde doktorunuza da sorun ama probiyotik verir heralde
lucifermorningstar Hanifeceylan96 Anneniz torununa düşman mı? Bir dr a götürün mutlaka daha çok küçük.
aaslanbeyy Şaka olmalı 😃 annem şakasına sürekli benimle uğraşır. Suyu bile zemzem olduğu için şifa niyetine 1 kaşık kabul ettim … neden böyle birşey yapma gereği duymuş acaba anneniz merak ettim..
cokbilmismom Hanifeceylan96 eee yok artık ya şaka mı annenizin bu devirde hiç mi bebek bakma konusunda bilgisi yok cahillikten başka bir şey değil
Deletedmom_216 Hanifeceylan96 ne hakla? Sizzin onun annesi o ne hakla size sormadan verebilir. Bunun onune gecmesseniz devami da gelir. Annenizle konusun bebegin annesi soz olsugunu belirtin bidaha yapmasin. Ayrica annesi olarak siz biyle biseyi dusunmuyosaniz ona mi kalmis bunu dusunmek. Ananesi olabilir ama bu tarz konularda ona laf da dusmez vermek de
kbraatlas Hanifeceylan96 ay valla acikca soyleyim kaynana yapsa tefe koyardık anne de aynı bu durumda küçücük cocugs öyle bisey vermek ne demek ya. Bisey dedi mi kızınca sen