Strongmom7 Prens3456 Böyle şeyler kullanmak yerine evde kendiniz yapın derim hastalanmayançocuk sayfası var instada daha yeni içerik paylaştı bi bakın derim 🙏
livanurvealpinannesi61 Prens3456 iştah açmıyor ve kilo aldırmıyor. Etki etmedi hiç. Almayı bıraktım Bayadır almıyorum.
dondurmalisuflem Prens3456 önemli olan çocuğun macun vs gibi şeylerle fos kilo alması değil sağlıklı ve dengeli beslenerek kilo almasıdır.
Themom_ Prens3456 içeriği hiiiç temiz değil böyle seylerin, almayın. Doktorunuza danışın farklı seylere yönelin
livanurvealpinannesi61 Strongmom7 çoğu kişi içeriğine dikkat etmiyor malesef macun zararlı diyen ama çocuğuna şeker jelibon çikolata verenler var yani.
Strongmom7 livanurvealpinannesi61 Ben abur cubur da vermiyorum böyle bilinmedik markalardan macun vs de almıyorum kuruyemiş kuru üzüm meyve veriyorum hep
livanurvealpinannesi61 Strongmom7 siz vermiyor sunuz çoğu kişi abur cubur veriyor macuna zararlı diyor abur cubur lar sağlıklıymış gibi
Prens3456 dondurmalisuflem aslında benim çocuğum iştahsız değil ama zayıf yani yemesi de güzel ama kilo almıyor yaşıtlarına göre zayıf