melikeuraz suheyla92 doğrudur canım ilk öyle gibi ama bence güzel ilerliyor ben sevdim bakalım bitireyim yorumlayacağım.
melikeuraz denizprenses1912 ben okudum ve zaten doğan hocanın kitapları çok değerli keyifli okumalar canım
denizprenses1912 melikeuraz sağ ol canım,ben genel anlamda yazdım zaten 😂 senin okuduğunu söylemiştin evet hatırladım.
melikeuraz ZeydsMom Agatha hiç okumadım ve aşırı merak ediyorum çok öneriliyor çünkü sherlock holmes dan sonra
melikeuraz ZeydsMom merak ettim bende 🤔 ben Martin den sonra semerkant okumayı düşünüyorum 🙄 yada ince memed karar veremedim
melikeuraz Mmdr ay bende çok merak ediyorum onu oku bakalım beğenecek misin baktım bulamadım sahafci da depodaydi getiremedi daha beklemedeyim
Mmdr melikeuraz siz bilirsiniz ama kitaplarınızı ineternet sitesinden alın bence hem haftasonlari çoğunda güzel indirim oluyor hemde sahafdakilerle yarı yarıya fiyat farkı oluyor
melikeuraz Mmdr benim bulunduğum yere kargo gelmiyor malesef yoksa sitelerden takip ediyorum ama etmekle kalıyorum🫠 teşekkür ederim
melikeuraz ZeydsMom elimdekileri bitirip başlayayım o zaman sıralaması var peki ilk kitap son kitap şeklinde karışık okunursa anlar miyim
Tuba003 melikeuraz merhaba bende şuan Bugün Kalan Hayatımın İlk Günü kitabını okuyorum 293 sayfa biraz durağan ilerliyor ama kişisel gelişim kitabı tarzında bu tarzda okuduğum ilk kitap 🙂
HLmom Pisi başta bende çok sıkılmıştım sonrasında bazı yazılar çok hoşuma gitti devamı geldi notlar aldıkça
ZeydsMom melikeuraz karisik okursan bile anlarsin. Ama yok illa siralama istiyorum mesela hercule poirot serisini belli bi siralamayla okurum diyorsan onun da siralamasini soyleye bilirim. Ben siralamayla gitmedim hangisini istedigsem aldim okudum hep