Sosyologaannee Slm anneler nasılsınız? Doğumdan sonra ne zaman adet görmeye başladınız? Emziren anneler geç adet görürmüş öyle mi 2aylik oğlum var emziriyorum da
tgg123 Sosyologaannee kırkım çıktıktan ın gün sonra oldum ve her ay düzenli oluyorum bebeğim 7 aylıı hala emziriyorum. Kişiden kişiye değişiyor sanırım
ilaydanazenin Sosyologaannee doğumdan sonra 1 ay aralıksız olmuştum ama sonra kesildi kızım 6 aylık hala olmadım
zeyneptim 40 kontrolünüzde doktor bir şey demiş miydi kızlar? Bana yumurtaların çalışmaya başlamış çok dikkat et dedi. Ediyorum ben de ama bebeğim 3 aylık olacak haftaya hala olmadım panikatağım coştu
anneann zeyneptim benim bebeğimde 3.5 aylık doğumdan sonra75. Günde adet oldum bidahada olmadım panikledim kaç kez test yaptım negatif doktora yazdim normal olduğunu yinede bir muayene gerektiğini söyledi
eg1234 mavipapatya1 ilk başta 8 gün sürdü ve çok fazla geliyordu. 2 hafta sonra tekrar geldi 3 gün sürüp geçti. Bu ay tekrar geldi yine 3 gün geldi 4 . Gün bitti ama çok yoğun geliyor önceden 6 gün sürüyordu benim fazla gelmezdi düzen çok değişti yani
zeyneptim Sosyologaannee büyümesnden anlaşılıyor canım yumurta takibi yaptıran insanlar var ya milim milim ölçüyorlar hatta
Merve191919 15 ay olmadım sonrasında bir kere oldum ramazandı hatta iki ay geçti sonra hamile olduğumu öğrendim ikinciye 😂
alvshn Merve191919 doğumdan sonra sadece 10 gün az az kanamam oldu. Bebeğim 5,5 aylık hala regl olmadım, sadece emziriyorum. Doktorum en az 6-7 ay olmazsın demişti.
Merve191919 alvshn yani biraz da genetik bu işler sanırım . Bende sadece emziriyodum sütüm koruyor diye güvenmiştim . Bazıları memeye bıraktırana kadar olmuyormuş bile gayet normal
aslalp Sosyologaannee ben çocuğum 5 aylık olana kadar görmedim emzirdiğim için sonra yavaştan sütüm azalınca görmeye başladım
alvshn Merve191919 korunma konusunda risk almamak lazım yine de nolur nolmaz 😂 kişiye göre çok değişen şeyler bunlar haklısınız