Alp-akd Kızım 2 gün sonra 5 aylık olacak. 4. Ay atağında gündüz uykuları dağıldı uyandıktan sonra sabah gece uykusuna yatana kadarki süreçte güç bela yarımşar saat 3 defa 4 defa anca bastırabiliyorum. Ama geceleri düzenli uyur çok şükür ilk 15 gün biraz alakasız saatlerde uyandı ataktayken geri dalmak istemedi falan ama şimdi 1 haftadır yine düzene bindi. Akşam 9 en geç 10 gibi yatar gece 2.30-3 gibi acıkır mıkırdanır uykuluyken hemen mamasını yaparım uyurken içer geri koyarım beşiğine uyumaya devam eder 6.30-7 gibi net uyanması olur. Tekrar beslenir altını alırım biraz oynanır bakınır 9-9.30 gibi yarım saat uyur. 12-1 civarı yarım saat daha uyur. 4 civarı bir daha yarım saat. 7 ye doğru bir yarım saat daha. Sonrası işte akşam olur derin uyku. Sistemimiz böyle erken uyanmak sorun olmadığı için ben çok geç yatırmaya alıştırmadım. 9 gibi uyuyunca hem ben istediğim bişey varsa eşimle izleyebiliyorum kendime eşime vakit ayırabiliyorum, evin işlerini yapıp 12 ye doğru uyuyorum o kalkana kadar da 3 saat falan dinlenmiş oluyorum. Sabaha kadar bir 3 saat daha uyuduğum için Allah bin bereket versin 6 saat yetiyor 😁