BARTUMOM ah yavrum kıyamam canım benim anlık korkuyla neler söylemiş 😢çok gecmiş olsun inş rutininize bi an evvel dönersiniz 🙏bazen öyle işte aynı rutin devam diyoruz ya bu bile nimet hayatımızın rutin akısında olması.böyle ani durumlarda korkularda şaşırmalarda üzülmelerde çocuklarda uzun bi süre anlamsız ates yükselmeleri oluyomus bende instagramda birinden duymustum kadın kapıda kalıyor anahtarı yok.babayla küçük çocuk evde çocuk uyanıyor aglıyor baba evde uykusu agır uyuyor uyanmıyor ama çocuk bayag aglıyor korkuyor sonra kapı açılıyor ama çocuk bayag korkmus aglamıs şokta gibi ve uzun süre ates yükselmeleri yasıyo hastanede bişiyi filanda çıkmıyo ilginç bir şekilde.kadın şöyle yapmış tam uyku uyanıklık halinde o gün gecti o gün geride kaldı baban uyudugu için uyanamadı ben kapının arkasındaydım yanlız degildin anahtarım yoktu giremedim sen cok korktun ama gecti diye ogün ne yasandıysa anlatıyor dile getiriyor tıp buna ne der bilmiyorum ama sebepsiz ateslenmeleri bitiyor sizde bir deneyin isterseniz umarım gecer 🙏