Cennet70 paketli gıdalar hayatımızdan çıkacak. Fonksiyonel beslenmeyi şuan araştırıyorum bilmediğim yanlış bildiğim birçok bilgiyle karşılaştım. Instagramda hastalanmayancocuk sayfası var ordan çok şey öğrendim sayfa sahibi hergün çok faydalı bilgiler paylaşıyor. Mesela Fermante gıdalar olmalı bunlarda ev yapılı olmalı, turşu yoğurt, zeytin,gibi. Dışarıdan aldıklarımızda kimyasallar çok oluyor bozulmaması için o nedenle evde yapılmalı ya da yapan birilerinden alınmalı. Şeker sıfır olmalı, vücudumuzdaki kötü bakteriler şekerle besleniyor hatta şeker istediğimiz onlardan kaynaklıymış. Sarımsak, ilik suyu , hindistan cevizi yağı bunlar bağırsakları onaran, bağırsak mikrobiyatasını güçlendiren yiyecekler düzenli olarak tüketilmeli. Ümit aktaş çok güzel paylaşım yapıyor. Çok fazla bilgi var ve şuan modern tıp doktorlarının bir kısmı da bütüncül tıbba yönelmiş durumda. YouTube’da bir doktor bundan 4-5 yıl önce bağırsakların beyin ile ilişkisini sorsaydınız yok öyle şey der sizi geçiştirirdik ancak şuan böyle olmadığını söylüyorum diyor. Fonksiyonel beslenme üzerine araştırma yaptıkça daha çok mantığını anlayacaksınız.