NariNariKiminYari Esmprsege vernel supreme kullanıyorum ama kayınvalidem komşu çatlatan diye bir yumuşatıcı kullanıyor buram buram kokuyor bulamıyorum hiçbir yerde ona gittikçe ondan alıyorum ahahhaja
Hayatkisa61 Peros yasemin ve neroli çiçeği sarı ambalaj mükemmel kokuyor ilk defa bu kadar kalıcı bir yumuşatıcı kullandım desem yeridir bütün ev miss gibi kokuyor çamaşırları asinca .Ustumdede kokusu kalıyor mükemmel. Kesinlikle deneyin 👌
NariNariKiminYari [silindi] evet bende ilk onda görmüştüm ama baya baya komşu çatlatan mavi şişeli bir yumuşatıcı
HeeSenCokBiliyon _YanakReisinAnnesii [silindi] Bu imiş 😅 isimleri beni benden aldı bunlar kokmasa da olur sjkalsşa 😅😅
alyadua34 Vatan komşu çatlatan inanılmazzzzz☺ Hem mükemmel kokuyor hemde uzun süre kalıyor mavi renk Bulamazsanız da yumoş extra mavi renkli lilyum
NariNariKiminYari _YanakReisinAnnesii bende çok şaşırmıştım ahahahha komşuyu bırak ben bile çatladım kadının yumuşatıcılarını aldım eve getirdim 🥺
NariNariKiminYari HeeSenCokBiliyon evet evet benim bahsettiğim en baştaki böyle bir koku yok ahahahha
_YanakReisinAnnesii HeeSenCokBiliyon çatlatan serisi yazmışlar birde shsjjsjs ay çok yaratıcı tebrik ediyorum kim bulmuşsa bunu 😂
GokcelifMom Esmprsege Bingo şakayık muhteşem kokuyor. Peros yasemin mükemmel 👌 Tabi ben bulantı döneminden sonra eve yumuşatıcı almadım cesaret edemiyorum ama önerim kesinlikle bunlar