deli_bir_hatun Yayın yasağı getirildi aramalar da durdurulmuş bulundu mu bu kız? Bı bayan vardı burda narinin ailesi eşinin baba tarafı imiş. Haber alıyordur illaki çevreden bi gelişme varmı sylermsn bu postu gördüysen. Aklım hep onda bir umut bekliyorum
Rez deli_bir_hatun niye yayın yasağı geldi ki anlamadım, Allahım yardım etsin inşallah bir an önce bulunur çok çok üzücü 😓
Kuzey_Melis_Momm deli_bir_hatun Sanırım yine aile içi istismar olduğu için yayın yasağı getirildi en son abisinin kolunda ısırık izleri vardı annesi bizden şüphelenirler die başta söylemedik gibi saçma sapan şeyler söyledi soruşturma derinleştirildi denildi derken çat yayın yasağı !!
HurremSultannn Rez saçma sapan haber siteleri evirp çevirip haber yaptılar. Yani bu kadar hassas bir konuda da böyle pirim kasmak da tuhaff…..
karadenizl Kuzey_Melis_Momm ısırık izleri narine ait değilmiş cnm açıklama yapıldı hatta abisi serbest bırakıldı
Aptalllarsizi haydii 8 yaşında bi çocuğu dağa kaçırmak imkansız gibi bide eskisi gibi değil bu olaylar
Deletedmom_1111 deli_bir_hatun o çocuk zor öldürüldü ve bulundu kim yaptığı belli bence şuan asılsı haber değil Bi kaç konu daha olmuştu böyle Çocuk ölü bulununca yasak getirilmişti
hasibekar Deletedmom_1111 bu pis insanlar ne yapacağını şaşırmış ya küçücük yavruyu nereye götürdüler ne yaptılar ya
deli_bir_hatun Deletedmom_1111 evet akıllara direk leyla konusu geliyor ordada dede olduğu çıkınca yayın yasağı geldi
Deletedmom_1111 hasibekar çok çok basit konuşmıycam bu konu hakkında geçen gün biri ağzına geleni saydı sanki kızı ben kaçırdım ve öldürdüm gibi Ne olduğu belli Yaşıyor diye bekledim ama yayın yasağı gelince öldüğünü anladım
Bellabells deli_bir_hatun Leyla’da dede değildi o konu üstü kapatıldı medyaya yansıtılmadı.dede mevzusu Mersin Müslüm’e davasıydı.
yagmurkokusu_ Asılsız çok haber yapıldı hele Twitter da okuyorum ben dayısıyım amcasıyım yakın akrabasıyım yalan yanlış bu kez gerçeği takip edemiyoruz. İnşallah sağ bulunur.
deli_bir_hatun yagmurkokusu_ evet ben kaçırdım yanımızda yazab hesaplar bile var. Ailesini büyücüler bile aramaya başlamış sukadar para verin kizinizj buluruz diye