gzdaybk Kızlar kilo ve boy az olduğu için doktor bu mamadan verdi kızım mama ve biberon kullanmadı hiç 14 aylık asla içmiyor mayayı muzla tatlandırdim ( sade hali bile şekerli süt gibi kötü değil) içmedi nasıl alıştıra bilirim biberonla icermi ki
ASEL1502 gzdaybk merhaba benim kızım da asla biberon almadı iki yaşında nerdeyse ilk başlarda çok zorladım sonra ilaç ve vitamin kaşığı aldım yavaş yavaş derken alıştı içmeye sizde o kaşık tan deneyin üçüncü ayımıza girdik halen kaşık la alıyor valla Allah yardımcınız olsun yeterki içsin diye kaşıkla devam ediyoruz başka şekilde almıyor
umutku gzdaybk ben 6 aylıktan beri uğraşıyorum içiremedim inşallah sizinki içer benimki biberonu sadece su içmek için kullanıyor mamaya gelince yok
ASEL1502 gzdaybk ilaç kutusunda da çıkıyor bazen şırınga gibi onunla da olur Google’dan yazın ilaç şırınga yada vitamin kaşığı diye karşınıza çıkar içine çekiyor yavaş yavaş veriyorum valla öyle alıştı kızım hatta bazen Kendi istiyor mama diye tek sorun biberonla içse daha iyi ama bunada şükür