gchekobarlas Nasıl korunacaz nasıl koruyacağız evlatlarımızı İçimizde Tipci arkadaşlar var ise yazabilir mi bu haberler korkutuyor https://youtu.be/s6lpAVAFVRg
AlyaaSu gchekobarlas rabbim korusun, domuz gribi,rota daha neler çıkacak 😔 9 gündür hastanede yatıyoruz kızımda bende çok yorulduk rabbim kimseyi böyle hastalıklarla karşı karşıya getirmesin🤲
gchekobarlas AlyaaSu Zynpemrh Napacaz bilemedim sokağa zaten çıkmıyoruz ve misafir bile kabul etmiyorum o derece Allahım hepinize şifa versin umarım kar yağar mikroplar gider
Zynpemrh Salgınlar ne kadar çoğaldı ve ciddi sorunlar uyuz salgını donuz gribi şimdide bu haber 😔Rabbim uzak eylesin bizden evlatlarımızdan 🤲🏻
AlyaaSu gchekobarlas bende eve çıkınca kimseyi eve almam çok zor küçük bedenleri o halde hasta görmek
Zynpemrh gchekobarlas çıkarmasanda Olmuyo benim bebeğim 13 aylık yürüyo ve artık bişeylerin bilincinde kapıya gidip ağlıyo evden çıkmamız için 👼🏻😊 evede çok gelen olmuyo çok yakın akrabalar dışında 🤷♀️
Ebruko Allah Çin'in belasını veriyodur belki . Doğu Türkistan'lı müslümanlara yaptıklarından dolayı. Asla ırkçı bı insan değilim ama bu gaddar milletler insanı çok üzüyo gerçekten.
gchekobarlas Ebruko kesinlikle katılıyorum böcek yerse olacağı odur bocekden neler gecyor bı durması şunlar biyerdee