10 aylık bir bebeğim var. Doğduğu günden beri ne gece ne gündüz uyumuyor. İlk doğduğunda gazlı bir bebek ya da kolik bir bebek değildi ancak yine de uyumazdı. 5-6 aylık olunca düzelir diye bekledim ama daha da kötü oldu. Doğduğunda emzik alıyordu ancak 4. Aydan sonra emziği bıraktı. O zamandan sonra işimiz daha da zorlaştı. Bir tek ana kucağında sallanarak ve emerek uykuya dalıyor. Onun dışında hiçbir şekilde uyumuyor. Uykuya dalması çok uzun sürüyor, uyuduğu süreler hem gece hem gündüz çok kısa. Gündüz uykusu son 2 aydır düzelmişti ancak tatile gidip geldikten sonra eskisi gibi gündüz uykularını çok kısa uyumaya ve uykuya direnmeye başladı. Gecelerden hiç bahsetmiyorum bile bazen beşiğine koyduğum anda bazen 10 dk da bir bazen 30 40 dk da bir uyanıyor. 1 buçuk saatten daha uzun uyuduğu neredeyse hiç yok. Acaba anne kokusuyla mı uyumak istiyor diye yanımda yatırıyorum ama o da bir işe yaramadı. Gelişiminde, boyunda, kilosunda hiçbir sıkıntı yok. Hem memeye düşkün hem de ek gıdayı yiyor ancak uyku süreleri maalesef düzensiz ve kısa. Uyumamak için ağlıyor , direniyor ama uykusu da çok var. Sürekli yüzünü gözünü ovalıyor. Ben 10 aydır hiçbir çözüm bulamadım, yardımcı olabilecek var mıdır?