aynurbali Sağlık ocağı Monovit d3 verdi dün ilk kez verdim düzenli kaka yapan kızım bugün bildiğiniz sancı çekiyor ne yaptıysam kaka yapmadı bu durumu yaşayan var mı nasıl geçer
aybarsmom34 aynurbali Ocean verin bence. Ben devletin verdiğini vermedim hiç. Çok gaz yapıyor diye biliyorum
haticerva06 aynurbali devletin verdiğini ilk 1 ay kullandım kızıma kullanmaz olaydım meğersem benim kızım gazlı fln değilmiş kolay çıkarıyomuş gazınıda kakasını da değiştim d vitaminini oceana başladım şükür geçti
Mircet aynurbali nbl nin d vitaminini kullanmistik biz ilk günden itibaren kullanılabilen vitamin demişti doktorumuz hiç sorun yasamamistik ya
aynurbali Bende şimdi araştırdım kimse memnun kalmamış Hayır neden verilir ki böyle şikayet olan bir ilaç Özel alsak daha iyiydi gerçekten dün geceden beri huzursuz Daha da kullanmam zaten Ne kadar sürede geçer acaba bu yan etkisi
aynurbali asellinaninannesiii Çok teşekkür ederim Bugün vermedim sadece bir gün vermiştim Ama ders oldu bana da araştırmadan bişey verilmemesi gerekiyormuş onu anladım
Aselinannesi0655 aynurbali asla kullanılmaması gereken bir ürün. Cocukları mahfeder iki kızıma da ocean kullandım
Annecik-06 Bizede newvit d vitamini verdiler ama ne zaman kullansam bebeğim çok uykusu olsada uyuyamıyor huysuzlaşıyor şuan 18 günlüğüz sizde de oldu mu uyku problemi d vitamini sonrası
aynurbali Annecik-06 Evet evet dün geceden beri uyumuyoruz Hep ıkınma ,gerilme hali ,süreklı mızıklanma halindeyiz sadece kucağımda uyuyor o da 10 dakika anca Bu arada bizde 18 günlüğüz :)