aysegulcinar Merhaba arkadaşlar. Bebeğimi mama ile besliyorum. 40 mız çıkınca memleketimize gitcez. Termos almam lazım. Alip memnun kaldiginz termoslari yazar mısınız. Mesela e bebekte ki baby plus 350 ml ya da kiwi nin 500 ml nasl kullanan var mi.
Kuzey_Melis_Momm aysegulcinar Merhaba ben decathlondan bu termostan aldım memnun kalınca 1 tane daha aldım ben yıllardır kullanıyorum bebeğimin mama suyunu taşıdım hep şimdide pikniğe gideceğimiz zaman filan buz taşıyorum yola çıkacaksam sıcak su 5 -6 sene filan oluyor daha hiç bir problem yaşamadım bendekiler 1 litrelik tıpayı kapatmak için biraz boşluk bırakmanız yeterli sızıntı yapmadı hiç çok doldurulduğunuza tıpa taşırdığı için sızıntı oluyor sadece
2901 Tantitoni marka benimkisi kullanıyorum şu an memnunum 1 gün sıcak tutuyor gün sonunda artık ılıklaşıyor.
papatyakokulum_ aysegulcinar markası yok yanı bilmiyorum a 101 e gelen klasık termoslardan 45 lıraya almıştım. 1 buçuk senedir kullanıyorum
2901 Foto yüklemeyi denedim ama yapamadım. Trendyol hepsi burada ve n11 e baktım benimkinin aynısı yok. Trendyolda aynısının 350ml vişne renklisi var görürsünüz zaten markasını yazınca. Benimkisi 500ml mavi renk