elfgokce Alkol aldım. Kaç saat sonra emzirebilirim. Konuyla ilgili araştırma yapan var mı ? İnternette net birşey bulamadım hiç.
[silindi] elfgokce nekadar ictiniz ? 1bira yada 1kadeh sarap normal goruluyo direk emzirebilirsin ama cok ictiysen bi 6-7 saat emzirme bence
neanladinyurdagull elfgokce bende içmiştim bebeğim emmeyi azaltmisti 3 saat sonra sütümü sagip döktüm diğer gelen yeni sütle emzirdim
iki_prensesannesi elfgokce 1 bardaksa birşey olmuyor ama sarhoş olacak derecede ictiyseniz emziremezsiniz
elfgokce [silindi] 3 kadeh şarap. O zaman sabaha kadar emzirmeyeyim. Normalde uyanmıyor ama uyanırsa diye bilgi almak istedim
sultankocman Nadiren alınan alkol bebeğe zarar vermez yazıyor lansılohun sitesinde. Bence sorun olmayacaktır
EbruBoluKaya 3 saat emzirmemeniz ve ilk sütü sağıp dökmeniz gerekiyor. 1 bira için 1 saat yeterli diyorlar ama doktorum 3 saat demişti
iki_prensesannesi elfgokce bir bardaksa 1 saat sonrada emzirebilirsin ama sarhoşluk verecek derecede ictiyseniz 3 saat sonra ilk sütü sağıp sonrakini emzirmeniz gerekiyor
Kuzularinanasi elfgokce ne ictigine ne kadar ictigine bagli.1 tane hafif biraysa,1 akdeh sarapsa 2 3 saat sonra emzirebilirsinz saniyrm.ama daha cok miktar daha etkili.bisey ictiyseniz daha cok beklyin derim ve bolca su icip vucuttan atilmasini saglayin