miraneliz3402 Kızlar uygulamayı indirin kayıt olun etkinlikten ücretsiz şekilde bilet alabilirsiniz 5 eylülde son biz pazartesi gidecez akvaryuma gitmek isteyen katılsın gitsin çocuğuyla ücretsiz vakit geçirsin ❣️
yaybebegi miraneliz3402 @Umena Merhaba direkt indirip kaydolmamız yeterlimi ? Başka bişey yapmak gerekirmi?
-ikizlerim- Merhaba biz önceden gitmiştik tarih seçimi yapmıştık fakat şuan tarih seçimi görünmüyor sadece bileti göster diyor karekod ve altında kupon kodu bulunuyor sizde de bu şekilde mi acaba ?
annesininegesi -ikizlerim- daha önce gittiğiniz için aynı üyelikle bir daha gidilmiyor olabilir mi acaba o geldi aklıma çünkü tarih seçip bilet alındıktan sonra karekod vs görüntüleniyor olması lazım
-ikizlerim- annesininegesi farklı numaralardan deniyorum 3 tane aldım son bir tane daha almam lazım fakat ilk kez açtığım üyeliklerde de hata veriyor neden anlayamadım hepsi aynı telefondan denendiği için olabilir mi diye düşünüyorum artık 😔 yarın gideriz diye düşünmüştük bilet bulamadım bir tane eksik şuan nasıl yapsak bilemiyorum
miraneliz3402 Annelikdeneyimim- evet dışında sea life var içi çok güzel normalde girişi en son 600 liraydı bu uygulama sayesinde ücretsiz girebiliyorsunuz 3 sene önce gittim tekrar gideceğim pazartesi
yaybebegi -ikizlerim- telefon girdiğiniz ekranda mail seçeneğide varya üstte birde ona tıklayıp maille almayı deneyin bence olur belki