asaletsoydangelir En çok kullandığınız kelimeler Biraz gülelim halimize 😅 Basma ayağınla yeni sildim orayı O tabak bitecek Önce ellerini yika delirtme beni 😂 Ben son sözü söylerim Hayır dedimi hayır 😅 Hadi bakalım sizlerden ne gelecek.
dayes asaletsoydangelir Meme bitti Gelme kızım (yeri sildiğimde, ellerimi yıkamak için lavaboya gittiğimde, iki dakika kapı önüne çöp koyduğumda, banyoya su ısınsın diye açmak için girdiğimde) 🫠 Düşmeyesin Hadi uyu hadi kızım 🫠🫠🫠
Birdunyabircennetannesi asaletsoydangelir O tabak bitecek Nereye koyduysan ordadır Hayır dediysem hayır Sinirler geliyor bak Yapma oğlum Yapma Yapma Hayır oğlum Düşersin oğlum
farelikoyunkavalcisi asaletsoydangelir oğlum ısırma 😅 3. Dişi çıktı sürekli elimi kolumu ayağımı omzumu her yerimi ısırıyor😅😅
Hayatkisa61 Uyu artık Hayir meme yok (tabiki ucu kanayana kadar verilir) Boşa ağlama Sehpayı çekme Oraya çıkma Lannnn düşüceeennnn Firinin düğmeleriyle oynama Artık popona dokunma (altını alırken) İstediğin kadar ağla seni kucağıma almicam (yemek yaparken tabiki alınır kucağa) Böyle uzar gider 😏 Vee artık lütfen sabah erken kalkma😴 Uyur öper ve yatağına yatırırım finish yazarken bile pilim bitti 🤦♀️
asaletsoydangelir Hayatkisa61 ahaha 😂 kisir bir döngü gibiyiz yaaa gerçekten Bizde yarim saat uyku saatinde konuşulur oyle yatilir 🤣
Hayatkisa61 asaletsoydangelir sizin bebis ne kadarlık? Benimki 15 aylık erkek bazı dediklerimi anlamıyor tabiki ben boşa konuşuyorum evde ufak çaplı bir sınır krizi geçiriyorum 😑
Hayatkisa61 Busee12 ayyy keşke olsa gece erken yatamıyorum sabah geç kalkamıyorum hadi onu gectim gece kesintisiz uyum oda bana yeter
asaletsoydangelir Hayatkisa61 benim üç tane çocuğum var 5 ,3 erkek çocuğu ve 7 aylık olan kiz çocuğu Anlamaması gayet normal zaten erkek çocuğu başlı başına düz kafa 😂 Bn çok çektim halende çekiyorum konuşa konuşa dilimde tüy biti ve üstelik okula başlayacağız ağrı kesici artik dayanmaz bna 😂
asaletsoydangelir Hayatkisa61 uyku düzeni varmı gündüz öğlen uykusu gibi gece kaçta yatar mesela bunlarda önemli zaten meme ile bağlanan çocuklar gece düzensiz uyukusu oluyor bnde öyleydi yani iki yaşından sonra rahata erdim resmen suten kestikten sonra desteksiz uyutum
Hayatkisa61 asaletsoydangelir sabah 11 den sonra uyuyor bazen iki saat bazen bir saat bide 4 den sonra uyuyor o da yarım saat kırk dk.Sonra gece 10 gibi gece uykusuna geçiyor. Meme emmeyi tamamen biraktirmadan gece emmeyi bırakacağını sanmiyorum şu kış gelsin galiba biraktiricam zaten mama da içiyor.
yagmurkokusu_ Hangi birini sayayım akşama kadar iç savaş çıkıyor evin içinde hayır diye diye hayır arsızı oldu benimki o kadar çok kullanıyorum ki gün içinde.
asaletsoydangelir yagmurkokusu_ 😂ben dışarda bile duramıyorum içeri zaten Allah’a emanet yaşıyoruz her gün bir olay ve çok yaramazlar Allah biz annelere bol sabır versin 🫂