af00 Kızlar gebelikte göbeğinizde kararma renk değişikliği oldu mu olduysa doğumdan sonra ne zaman eski haline dönüyor bir de normal doğum göbeğiniz ne kadar sürede gitti
Elifmihre af00 göbeğimde kararma değilde tüylenme ve çizgi çıktı 19 ay oldu doğuralı çizgi kaybolmaya başladı ama tüylenme duruyor göğüslerim çok kararmıştı oda kızım emmeyi bırakınca açıldı rengi (6)
asaletsoydangelir af00 normal doğum göbeğim alt karnım tek kaldı diyet te yapmıştım tâbi Ama göbek çizgileri çatlamalar vs zamanla düzeliyor ama izi kalıyor
beybiliko af00 kararma olmuştu, eski rengine dönmesi sanırım 3 ay kadar sürmüştü, daha yeni doğum yapmışsınız, 40 ınız çıktıktan sonra göbek bölgesine çok bastırmadan kese yapın, daha kolay açılır kararma
Dedektifgadget af00 oldu yeni yeni düzeliyor önceden hamur gibiydi yeni doğum yaptığımda normal mi doğum yaptınız benim sezeryan biraz daha yumuşak olduk ekstra
af00 Dedektifgadget evet normal doğum böyle hamur gibi dediğiniz gibi bakınca canım sıkılıyor eski sıkı haline geliyor mu çok merak ettim
Dedektifgadget af00 😅😅 gözünüz aydın çok yeni benim o zaman kocaman karnım vardı ve sarkikti yeni yeni toparlanıyorum 6 9 ay sürüyor oda
Lilysa af00 benim göbeğim resmen kapkaraydi öyle kalacak diye çok korkmuştum ama 6 ayda falan tamamen eski rengine döndü.