Hamzanin_annesi41 Kizlar mamayi acali 20 gun fln olmustr aptamil kutu mama 2 3 kere kullanmistm kullanilir dmi
Ikrazumra19 Hamzanin_annesi41 10 daha kullanabilirsiniz acildiktan sonra 1 ay icinde tuketilmeli yokaa cop oluyor
Ssedaa Hamzanin_annesi41 kutunun üzerinde yazıyordur canım açıldıktan sonra kaç gün içinde tüketilmesi gerektiği
Hamzanin_annesi41 Ikrazumra19 baskasina vericem oyuzden tereddutteyim az parada degl bari birinin isine yarasin diyorumda
Ikrazumra19 Hamzanin_annesi41 dedigim gibi 10 gunu kalmis yani 1 ayda tuketilmeli yoksa karsidaki kisiyede zararli olabilir
Hamzanin_annesi41 ceylinnn alali 20 gun olmustr belki dha fazla sadece acip 2 kere kullandm okadr hep kapaliydi uzernde bir ayda tuketn diyor burdada arkadaslar o sekilde soyleyince bide birsey olursa en iyisi cope atmak
Hamzanin_annesi41 mugeturanoglu1 tam tarhini hatrmaiyorum cnm 20 gnu gectigi kesinde 25 de olablir bize gaz yaptigi icin biraktik o yuzden ziyan olmasin dye danisiyim demistim bnm bi arkadasim 2 3 aylik mamayi kullanmisti posetlilerden dolapda saklamistida acik oldugu halde bise olmaz demisti ama bilemedim