ysfhcrhsn hanımlar eşiniz için bor hediye düşündünüz mü yoksa ona en güzel hediye siz ve bebeğimiz mi eminim oyledir ama canımız babalarımızda küçük süprizleri hak etmezmi ben ne alacağıma karar veremedim bana yardımcı olur musunuz
Harisbunyamin ysfhcrhsn valla bende daha düşünmemiştim post üstte kalsin belki fikirleri olanlar vardir
Damlatahaata ysfhcrhsn valla bn 14 şubatı degilde 6 şubatta dogum günü ona aldim hediye bi çoğunuza uymaz belki aldigim ama yinede soyliyim.esim alkol kullanan biri oyuzden raki bardağı ve karaf seti aldim ismi yaziyo bardaklarin üstünde karafin ustundede herşey seninle güzel yazdirdim
ysfhcrhsn Kaaninannesi onları almıştım hep bizim 6 sene sözlülük dönemi olduğu için o haklarımı kullandım yani parfüm saat yüzük teşbih cüzdan atkı örmek telefon pes 3 yani onayları hep aldim
Calisanbianne ysfhcrhsn o gün benim doğum günün. Kendisi birseyler düşünsün. Doğum günüm olmasada bana saçma geliyor sevgililer günü. Mesela bana özel bir gün diye değil habersiz bir çikolata bile alsa ben sırf beni düşündü aldı diye ağlarım 🤭
ysfhcrhsn Calisanbianne yaaa kıyamam benim kocam her bakkala markete gittiğinde benim en sevdiğim çikolatayla sakızı mutlaka alır inşallah senin eşinde alır sana amin çok amin
Calisanbianne ysfhcrhsn yanlış anlaşıldım sanırım benim eşimin elinin ayarı yoktur bize ve çocuklarımza karşı cok şükür 🤭 kim ne seviyorsa ona göre bol bol alır herseyi. Hatta ben alma derim sürekli yemekten kilo alıyorum diye 😃 demek istediğim şey küçücük şeylerle bile mutlu olmak. Ben çok duygusalm mesela beni düşünerek aldığı herseyde yüreğime dokunur.
Arven10 ysfhcrhsn Prag a götürüyorum sürpriz yapacağım😊 2 gün kızı bırakıp ilk kez tatile gideceğiz bakalım nasıl bir ruh hali bizi bekliyor 🙈
ysfhcrhsn Arven10 yoh bacım o g... bende yok daha mütevazı biseyler lazım bana ama inşallah güzel geçer sizin allah bozmasın utandırmasın amiiiiiinnnnn
Arven10 ysfhcrhsn İnşallah hepimizin çok güzel geçer sevgililer günü🙏 Farklı bir hediye düşünürsen abimin eşi kitap yazmıştı abim için küçük bir kitap 14 sayfalıktı ama çok özenli güzel bir hediyeydi 👍🏾
ysfhcrhsn Calisanbianne alsın ya ne güzel işte çok şükür edin bol bol şükür edin allah eşinize veriyor eşiniz size ailesine çok şükürler amin aminnnnn çok mutlu oldum inşallah hep böyle mutlu aile olursunuz dediginiz gibi insan eskidin hir sakız bile alsa çok mutlu olur
Can_imin_Cani ysfhcrhsn gecen esimin dogum dunuydu bide üstüne 14 şubat sonra kizimin dogum gunu gelecek oooo bitmiyor bu ozel günler 😂😂🤣
ysfhcrhsn Can_imin_Cani ohoooo ne güzel ne özel bir ailen var maşallah her gün huzur hergun mutluluk olsun çok çok amin
ysfhcrhsn Amine_erva25 bence en guzel anilarini kaleme almistir bende esimle sevgiliyken yapmistim bu hediyeyi gerci benimki asker di o siralar pek bi ilgisini cekmemisti 🤣🤣🤣🤣
Arven10 Amine_erva25 ona olan hislerini tanıştıkları günden o güne kadar yaşadıklarını özel anlarını kronolojik olarak bir roman dizgisinde yazmıştı