mnvr_3004 4 aylık oğlum var kafa derisi böyle kabuklu saçına dokunuyorum kafasındaki deri pötürlü kabuklu tabaka var normalmi
333bd mnvr_3004 konaktır büyük ihtimal bzimde altı aya kadar devam etmişti has zeytinyağı bulursanız sürün tarayın yıkayın konak bitsin diye şampuan kullanmayın konak oluşumu saçı beslermiş doğal yollarla temizleyin doktor demişti bize de
26merve26 mnvr_3004 konak canım muhtemelen hatta yıkayınca bile yağsı yağsı kokar. Bizdede oldu ben bebek yağı sürdüm bolca bi 10 dk durdu sonra kıl fırçalar var ya bebekler için onunla hafif hafif taradım zaten kabuk kabuk geliyor fazla zorlamadan ama sonra bi güzel bol şampuanla yıkadım baktım birazcık kalmış onuda ertesi gün aynı şekil işlemle hallettim 1 ay oldu yapalı bi daha da oluşmadı.
Retzja Bahsettiğiniz şey konak. Banyodan yarım saat önce zeytinyağı sürün, konak tarağıyla tarayın. Incia markasının konak giderici şampuanı var, onun da etkisi olur.
Deletedmom_216 mnvr_3004 buyuk ihtimalle konak olmus canim hakiki seytin yagi sür pamukla 10 15 dk beklet (e bebekde silikon konak taragi var ondan alabilirsin cani da yanmiyo) tarakla banyosunda tara bi kac sefer her yone seklinde dairesel de yapabilirsin ben o sekilde cikardim ☺️