Zynpppppppp Merhabalar mama kullanan anneler en iyi kilo yapan mama hangisi acaba sizce bilgisi olan var mı ?
Ayslbz33 Zynpppppppp ben aptamille başladım bebeğim içmedi onu. Sonra SMA kullanmaya başladım kilo almıyor gibime geldi HİP aldım onu da içmedi SMAya devam. Hatta post açmıştım 3 aylıkken 63cm ve 5850 gram kilo almıyor diye herkes gayet iyi buldu iyi dediler bende devam ediyorum sma ya gaz ve kabız sorunu hiç yapmıyor bu arada bu da önemli
Zynpppppppp Ayslbz33 benim bebeğim 3 Ay 7 günlük bugün gittik kontrole 6.200 Kg 61.5 cm olmuş aylık kontrolünde 400 gr almış çok az ama bebeğim emmek istemiyor ağlayarak emiyor zorla 3 saatte bir yiyor oda ağlayarak mamaya başlamak istiyorum kilo alsın istiyorum
Sumeyye011 Bebelac canım tüm mamaları denemiş bı anne olarak bebelac kızımda cok güzel kılo alımı yaptı
Meltemasya2309 Zynpppppppp bence gayet iyi kilosu benim bebeğim şuan 4 aylık 1 ay önce sizin gibiyken 5400 geliyodu
salihayilmaz ben bebelac gold kullanıyorum, kızımın gelişimi gayet iyi ama aptamilinde güzel kilo yaptığı söyleniyor
ceylinnn Aptamil kullanıyorum, boyu kilosu ayına çok uygun. Doktorumuz çok beğeniyor. Bağışıklığıda gerçekten güçlendiriyor. Evde herkes grip oldu kuzuma bir şey olmadı.
BabyMom35 ceylinnn aptamilin hangi çeşidi bağışıklılığı güçlendiriyor? Conformil prosyneo iki tane var . Bende mama değişimi yapıp aptamile geçmeyi düşünüyorum. Ama bunların ikisinin farkını bilmiyorum