Myrtle Matmazellayy istanbulda 1700 kusure almistim. Ozel hastanede yaptirdim. Onlar aldi ben almadim
minikmucizemaak Matmazellayy 1740 tl ye almıştım 4 ay önce ama şehir şehir değişeceğini sanmıyorum eczaneden alınıyor zaten
sevilcn Matmazellayy eczaneden alabilirsiniz fakat canlı aşı olduğu için alıp hemen beş on dk içinde yaptırmanız lazım çünkü buzdolabında saklanıyor. Ben sağlık ocağının yanındaki eczaneden aldım hemen sağlık ocağına girip yaptırdım çok beklemez zaten buz aküsü ile veriyorlar. Ağızdan yapılıyor kendiniz de verebilirsiniz ama ben sağlık ocağında yaptırdım.
Hll112 sevilcn bende gittiğim sağlık ocağının hemen yanında ki eczaneden alıryprum ama buz aküsü ile vermiyorlar . Sorduğunda hemen yaptıracağınız için bir şey olmaz dediler ama aklım çok karıştı size buz ile mi verdiler
Hll112 elmaelmaelma ay bize nesne öyle vermediler acaba bi şey olur mu hemşirelere demedi ki hiçbir şey
elmaelmaelma Hll112 sorun olacağını sanmıyorum, nerede vurulacağını bilmedikleri için belki öyle veriyorlardır tedbiren. Ya da sıra bekleme olabilir diye. Çok beklemediği sürece sorun olmaz.
sevilcn Hll112 endişelenmeyin eczacı bana on dakika kadar dışarıda durabilir demişti hemen yaptirdiysaniz bir sıkıntı olmaz
Hll112 sevilcn evet ebet hemen alıp yandaki sağlık ocağına geçip yaptırdık . Herkese buz aküsü ile verilince panik oldum çok teşekkür ederim 💗