hogwarts İslim kebabı Pirinç pilavı Salata Havuç tarator ve mantı yapcam Çorba yapsam mı bilmiyorum hava sıcak sonuçta Başka ortaya ne koyabilirim ? Biber dolması diye düşündüm ama pirinç pilavı var o yüzden olmaz bi de çayın yanına ne yapabilirim??
Yhmerve hogwarts soğuk çorba yapabilirsiniz bence sıvıyla başlanırsa güzel olur, pirinç pilavı ve mantı aynı anda gider mi bilemedim bir defa yapmıştım ikisi de doyurucu olduğu için zor yendi. Soğuk meze çeşidini arttırabilirsiniz mantı yerine karpuz üzüm içecek yeterli geliyor zaten, ellerinize sağlık
cokbilmismom hogwarts paçanda böreği davetlere çok yakıyor bence. Pilav ve mantı aynı anda olmaz bence. Daha çok mezeler yapın yaz günü en çok tercih edilen şey.
Umutdamla20 hogwarts mantıyı eleyın bence ezogelin corbası olabılır az koyarsınız yogurtlu semızotu acılı ezme
Asyade hogwarts bence menüden mantıyı çıkarın. Çorba yapabilirsiniz ezogelin veya mercimek. Ortaya bir de domates soslu kızartma yapabilirsiniz. Havuç tarator zaten yoğurtlu bir çeşit daha yoğurtlu olmaz bence.