clementine_- Lansinoh biberon satan var mı arkadaşlar çok acil ‼️ Bebeğim 2 ay 24 günlük biberon emzik tutmuyor meme reddi yaşamaya başladık çok para vermek istemiyorum artık lütfen satan bana acil ulaşsın 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
isimsiz61 clementine_- biberon gibi şeyleri ikinci el almak mantıklı değil başka bir şeyden kıs istersen daha iyi olur çünkü onlar kaynatılıyor rengi değişiyor
cokbilmismom clementine_- burdan aldığın da kargo ile aynı fiyata gelir kargolar 100₺den başlıyor netten sıfır al en iyisi çünkü pek hijyenik değil
elisa2705 clementine_- Ebebekten gidip alın hemen çok para verin ki sağlıklı olsun 2 el ne kdar temiz olabilir ?hijyanik olmaz ya
canparem11 clementine_- canım sen yinede başka bir biberon alma burdan sonuçta kullanılmış , ne olur ne olmaz 315 tl internette alabilirsen eğer daha iyi olur
clementine_- cokbilmismom peki 2 ay 24 günlük bebeğe hangi başlık almalıyım ya emzik biberon tutmuyor o kadar para harcadım ki artık anlatamam
clementine_- elisa2705 2 ay 24 günlük bebeğe hangi başlık almalıyım bebeğim emzik biberon tutmuyor çok para harcadım haddi hesabı yok🤦🏻♀️
dondurmalisuflem clementine_- 2. El biberondansa sıfır alın hem hijyen açısından hem kargosu vs aynı yola çıkıyor
clementine_- elisa2705 bende emziri Mazikeen teşekkür ederim emzirdiğim için normalde bilmiyorum ama belki bi öğün olsun biberon tutsun istiyorum