kaderfeyza Kızım 9 aylık olmak üzere henüz daha hiç dişi çıkmadı ama az önce ağız içinin böyle olduğunu fark ettim nedeni ne olabilir düşme çarpma olmadı acaba diş mi ilk dişler burdan çıkarmı bilemedim !(🥺 !
ozlemkay kaderfeyza bunlar köpek dişler sanmıyorum diş ateşi falan varmı halsizlik huzursuzluk falan ?
dmrgizem kaderfeyza oyuncağını falan ağzına götürmüş vurmuş olabilir mi acaba canım morarma var sanki
Gizem1012 kaderfeyza Canım vurma gibi sen yine de takipte kal diş süreci de her bebekte farklılık gösterebilir benim ilk kızım 1 yaşından sonra çifter çifter çıkardı küçük kızım ise 10. Ayda ilk dişini çıkardı gorumcemin oğlu ise 4 aylıkken dış çıkardı
ozlemkay kaderfeyza canım Süt dişler başlar önce alt dişler önce çıkar nadiren çoçuklar ilk dişlerle de başlar köpek dişler sonradan çıkararlar iki taraf mı böyle ber taraf tekmi gene de bir diş hekimine götür için rahat eder
kaderfeyza ozlemkay teşekkür ederim içim rahat ettsin diye doktora gittik diş çıkaracak diye dedi iki ay daha bekleyelim çıkmazsa tekrar gelin dedi 🤍🙏🏻
sevilayallp Benim kızımında böyle olmuştu aynı yer hatta, doktora götürmüştüm dişi çıkıcak o yüzden morarmış dedi gerçektende öyle oldu diş çıktı geçti sonra
kaderfeyza sevilayallp teşekkür ederim içim rahat ettsin diye doktora gittik diş çıkaracak diye dedi iki ay daha bekleyelim çıkmazsa tekrar gelin dedi 🤍🙏🏻
kaderfeyza Gizem1012 Gizem1012 teşekkür ederim içim rahat ettsin diye doktora gittik diş çıkaracak diye dedi iki ay daha bekleyelim çıkmazsa tekrar gelin dedi 🤍🙏🏻
novamom Diş bu ucu gözüküyor zaten beyaz benim kızımında böyle oldu burada herkes bana yara olmuş vurmuş falan dedi doktora fotoğraf attım o bile dişe benzemiyor dedi ilk dişi aynı yerden çıkardık bizde
kaderfeyza novamom doktora gittik oda diş çıkaracağı için olmuş dedi iki ay daha çıkmazsa tekrar gelin dedi teşekkür ederim cevapladığınız için 🤍
kaderfeyza @“Aslios”# teşekkür ederim içim rahat ettsin diye doktora gittik diş çıkaracak diye dedi iki ay daha bekleyelim çıkmazsa tekrar gelin dedi 🤍🙏🏻