birannebircocukk beratinannnesi bugun goturduk doktora doçentti zaten işin ehliydi en azından içimiz rahatladı . Beyin sutürlarını kontrol etti ve bişey olmadıgını söyledi 🙏🏻
birannebircocukk beratinannnesi bugun goturduk doktora doçentti zaten işin ehliydi en azından içimiz rahatladı . Beyin sutürlarını kontrol etti ve bişey olmadıgını söyledi 🙏🏻
gzplt Canım aynı problem bizde de var arkasını destekleyip yan yatırsam bile illa sırt üstüne geri dönüyor diğer türlü asla uyumuyor zamanla düzelir dediler umarım öyle olur 🤷♀️
sedakaya53 birannebircocukk benım oğlumun o aylarda dümdüzdü tek basıma bakmaktan bilgisizlik cahillik ne ararsan var cocugu saga sola cevırmedım kımsede demedi oturmaya basladıgında duzeldı suan 1 yasına giricek normale döndü ozamanlar bende cok uzuluyodum duz kafa yastıkları egzersizler neler yapmadım neler . Çok fazla uzulmeyın umarım bsey yoktur . Hamur gibidr bebekler zamanla oturmaya başladıgında düzelicektir ♥️
birannebircocukk cLearQueen yan yatır duzelir dedi süturlar açık dedi bende tamam dedim ogundur bugundır hıc duz yatırmadım ama duzelme olmadı kaldı öyle ama sorun etmedim gelişimi normal