_mommm00 Kızlar merhaba bebeğimi 9 ay kontrolü için hastaneye götüreceğim ancak normal hemşireler delik deşik edip alamıyorlar hemşiresinden memnun olduğunuz hastane var mı ya da bebek hemşiresi olan
canparem11 _mommm00 bende gittim özele güvendik sözde ama inanın delik deşik olduktan sonra vazgeçip geri döndüm. Değerlerini merak da ediyorum ama artık bebeğim aşırı korkuyor yine en iyisi devlet hastanesi
Seherll _mommm00 merhaba hastane olarak öneride bulunamicağım ama şöyle tavsiye ederim bebeginizi kan almadan once besleyin emzirin veya su içirin bu sekilde damarlar daha belirgin hale geliyor bizde işe yaradi bir deneyin isterseniz şimdiden gecmiş olsun
biratlas _mommm00 atatürk devlet hastanesinde bebek hemşiresi almıştı ama hemşireden hemşireye değişir tutumları. Bebek hemşiresi olmasına dikkat edin, gerisi biraz şans
[silindi] _mommm00 iyi akşamlar. Antalya hastaneleri hakkında bir bilgim yok ama şunu söylemek istiyorum. Bebek hemşiresi olan bir hastaneye giderseniz çokcanıyanmamış olur. 2 aylıkken bebegim 1 gün hastanede yattı damar yolu açılması gerekiyordu hemşire 10 dk uğraştı yapamadı bebek hemşiresini çağırdılar saniyesinde hic acıtmadan damar yolunu açtı
_mommm00 canparem11 daha önce Akdeniz üniversitesine gitmiştik çocuğum bağıra bağıra bi hâl oldu alamadılar bilmiyorum bu sefer nereye gidicem
_mommm00 biratlas peki kan verme bölümüne gittiğim zaman bebek hemşiresi isteyebiliyor muyum yani söylesem terslerler mi daha önce yaşadım çünkü
biratlas _mommm00 bankodaki kadın direkt bi bebeğimiz var diyerek bebek hemşiresini çağırdı. Bebek bölümü balonlu süslü falan. Sanmıyorum tersleyeceklerini. Bir de sabah olabildiğince erken gidin doktora, ilk hastalardan olursanız sıra ve kalabalık olmaz