balli_cilek Kızlar tavuk veriyor musunuz bebeklerinize veriyorsanız nerden alıyorsunuz organik mi normal kasaptan mı? Doktorumuz market tavuğu olmasın bulabilirseniz organik olsun dedi sütçümüz var haftalık kesip getiriyor ama sizede sormak istedim
biroglanannesii1 balli_cilek Çoğu şeyi organik alıyorum. Benim yaşadığım yerde bulmak kolay. Eti ve Tavuğu kestiriyorum. Yumurtayı organik alıyorum. Sebzeler zaten organik. Sadece yoğurt yapamıyorum. Ama marketlerden organik olanı tercih ediyorum. Sadece yoğurt çorbası içiyor zaten yoğurdu normal yemiyor. Dikkat etmeye çalışıyorum.
ZeydsMom Tuba-1 evet ya ben burda mizmizlaniyordum ama bebegim ek gidaya gecenden burani ciddi ciddi sevmeye basladim. 😄
haydii Tuba-1 bende hafta da bir kıyma haftada 2 kırmızı et zaten çocuğuma göre yapıyorum Baya da gidiyor Feda olsun Rabbım alma Gücünü herkese Versin Çok zor bu zamanda Tavuk alamayan anneler görünce Parçalanıyorum
balli_cilek Tuba-1 kırmızı eti bende veriyorum henüz ciğeri vermedim kuzu ciğer bulamıyorum ya dana ciğer mi veriyorsunuz
aysebb balli_cilek Kasaptanda veriyorum markettende veriyorum ben. İyi marka olmasına dikkat ediyorum sadece ikisi karışık yani
AdaBebekAnnesi balli_cilek File marketten Bolez marka alıyorum ben köy tavuğu bütğnde var ama ben kalçalı but alıyorum 4 parça yapıp buzluğa atıyorum memnunum Instagram birkaç doktorun ve kendi doktorumun önerisiyle organik tavuk yoksa 2. tercih olarak öneriyorlar #reklamdeğil sadece deneyimim🙏🏻
ZeydsMom balli_cilek 😄😄 cok ise yariyor cidden. Tavuk yumurta sut urunleri hepsi kendimden . Misgibi 🤣 hele bahcemde meyve agaclari sebzeler yesillikler 😄 koyu begenmeyenler utansiiinn 🤣
Themom_ balli_cilek Vermiyorum. Doktorumuz kesinlikle yasak aşırı derece antibiyotikli hormonlar enjekte ediliyor oda erken ergenliğe neden oluyor köy ortamında kümesten gözün görerek almıyorsan yedirme onun yerine hindi eti verebilirsin demişti.
biroglanannesii1 balli_cilek Elbetteki vardır canım aramak bulmak önemli. Ama burada her markete gittiğiniz de özellikle organik olanları belirtiyorlar. Reyonları falan ayrıdır organık olanların. Organikse organiktir organik olmayan bir ürüne organik etiketi koyamazlar yasak ağır denetimleri vardır. Ben yine de eti tavuğu falan kestirmeyi tercih ediyorum tadı vs daha güzel oluyor.
Tuba-1 balli_cilek kuzu bulmakta çok zorlanıyorum . Normal ciğer iyice haşlayıp suyunu döküyorum sonra pişirip veriyorum (kokusu-ağır tadı için )