UrbanMom birbebekannesii_ oldu gibiydi sonra bizim kolumuzda kalanlar kadar olmasa bile izi kaldı eğer şüpheniz varsa doktora gösterin isterseniz
aysimamelike birbebekannesii_ hemen olmuyor 1 2 ay sonra oluyor kizim 5 aylık yeni yeni kızarıp gocuntu oluşuyor doktor normal olduğunu söyledi her bebekte farklılık gosterebilirmis ama normal olanı 1 2 3 4 ay arayla olanmis
birbebekannesii_ iremaydmr bizde de olmadı ama ablamın bebeğinde olmuştu acaba olur mu oluyomu hep diye sormak istedim
bilememolabilir birbebekannesii_ aşiyı vuralı ne kadar oldu ?hemen olmuyor belli bir sure sonra oluyor o
birbebekannesii_ bilememolabilir Aa bilmiyodum peki banyo falan nasıl yaptırdınız bi sıkıntı olmadı değil mi
nebiha birbebekannesii_ 3 ay 23 günlük şuan daha yeni bir haftadır kolunda kırmızılık oluşmaya başladı aşıyı 2 ayken olduk yavaş yavaş büyüyor kızarıklık sanırsam 5 / 5. BuçukAya anca büyür şişer
birbebekannesii_ nebiha teşekkürler yaa aşıyı yaptıralı bir hafta olucak daha banyo yaptırmadım korkudan bişey falan olur diye
mirooooo birbebekannesii_ 3 gün sonra yaptırabiliyosunuz ben yaptırdım sizde yaptırın bu yaz sıcaklarında bebişiniz pişik olmasın isilik olmasın
mirooooo birbebekannesii_ bizde oldu bazı bebeklerde olmuyomuş bazılarında oluyomuş anladığım kadarıyla ama sıkmamak dokunmamak gerekiyor