TwinsAndBeren Kızlarrr bebişlerinizin cinsiyetini öğrenmeden önce Çin takvimine bakmış mıydınız, benim ilk hamileliğimde tutmuştu kız gösteriyordu ve kızım oldu, şimdi de hamileyim ve erkek gösteriyor. Merak ediyorum sizler de bakmış mıydınız ve tutmuş muydu 🙊☺️
UrbanMom TwinsAndBeren erkek diyordu inanmak istemedim tüm batıl inançlara baktım hepsi erkek gösteriyordu hayir olamaz kesinlikle oğlum olsun istemiyorum demiştim tüm çevremde kesin erkek dedi ve sonuç oğlum var 😁 şimdi de herkes kesin ikinci kız olacak diyorlar bende diyorum imkansız çünkü bir daha tövbe.
askbebegimmbenim TwinsAndBeren Rus takvimi çin takvimi, ne varsa hepsine baktım erkek diyordu, oğlum oldu 9 aylık şuan çok şükür nekadar doğru bilemem
TwinsAndBeren askbebegimmbenim ben de normalde inanmam ama genellikle tutuyor diye duyuyorum. Ama benimkiler ikiz ve çift yumurta ikizi yani cinsiyetleri farklı olabilir ona bakmanın yolu yok sanırım 😂
TwinsAndBeren Lazak merhaba Google a Çin takvimi cinsiyet hesaplama yazın yönlendiriyor son adet tarihini giriyorsunuz oradan gözüküyor