Burcinyldz merhaba sorunuzu şimdi gördüm kusura bakmayın terapiyle beraber azalmaya başladı sonrasında terapiyi bırakma kararı verdik 7 seans falan gitmiştik,bu işin ehli biri tarafından uyarıldık dil terapisi falan bu yaş için sonu belirsiz bisi aslında terapi alan sizlersiniz çocuğun haftada 1,40 dakikalık bir seansla düzelmesi söz konusu değil burda olay sizde bitiyor,sakin olun dingin bir hayat sürün çok heycanlanmasina,üzülmesine,sinirlenmesine korkmasina zemin hazirlamayin 4 yaşına kadar bu şekilde olması normal dedi ekran yok,varsa da çok kısıtlı sadece trt çocuk,gazlı içecek kesinlikle yok dedi eğer illa bi yere götürmek istiyorsan işinin ehli bir pedagoga götür dedi onun da sebebi en azından çocuğun karakteri,kisiligi hakkında bilgin olur ve davranışlarını daha iyi bir şekilde ayarlarsın nasıl davranman gerektiğini öğrenirsin dedi.Kizimin durumuna gelecek olursam aylardır çok iyiydi ta ki eve gelen perdecinin matkapından korkana kadar aniden korktu ve çok ağladı ertesi gün kalktığında yine takiliyordu yani 1 haftadır tekrar başladı kısacası ben de pedagog bakıyorum şu an,tekrar başlayınca artık götürmem gerekiyor diye düşünüyorum bizim Temmuzda başlamıştı kekelemesi 6 ay oldu neredeyse.Rabbim şifa versin hepimizin evlatlarina