Elizan_Annesi01 Kızlar çok fena grip oldum kızım 3.5 aylik benim sütümden başka bisey içmiyor yutkunamiyorum ateşim var tir tir titriyorum kemiklerim sızlıyor ilaç kullanamam ne yapsam geçer
Rainbowpath Elizan_Annesi01 geçmiş olsun sanırım parol kullanılabiliyor. Ihlamur, nane limon yapın. Ilık duş alın ateşinizin düşmesi lazım.
Babybeste Elizan_Annesi01 bende aynıydım hayatım 4 gündür simdi cok şükür biraz iyiyim. Ben nurofen içtim o iyi geldi içiliyormuş emzirriken. Bikaç kere de nane limon içtim
Pksyhnf Elizan_Annesi01 çok geçmiş olsun.. yakın zamanda ben de aynı şekilde hastalandım ve maalesef bebeğim de hastalandı.. ben mecburen antibiyotik kullandım ☹️ çok kotuysen ilerlemeden doktora gitmeni tavsiye ederim.. bir de evin içinde mutlaka maske kullan bebeğine geçmesin
Babybaby45 Elizan_Annesi01 ilaç kullanabilirsin parasetemol olandn minoset ve parol ikisinde içebilirsin bnce bir doktora gtmelisin amoksikav grubuda antibiyotik kullanablyorsn augumentın klanuvat gibi cocuga az miktarda geçiyor ama onu hasta etmenden iyidr bnce kesin bir doktora görün o en iyisini bilir
Elizan_Annesi01 Rainbowpath Çok üşüyorum hava çok soguk dusa girmem imkansız kullanabileceğim antibiotuk yok değil mi
Deletedmom136 Zencefil limon bal iyi geliyo diyolar ama denemedim, tavuk suyuna çorba filan yap iç bolca portakal filan ye. Ben kelle paçayla iyi oldum gripken
Mervelll Elizan_Annesi01 ben kuzum iki aylıkken hastaydım sağlık ocağındaki doktor bana nurofen kullanamayacağımı söyledi bi danışın dr o şekilde alın bence
Oflu61 Bol limonlu ıhlamur bal zencefil bunları tüket canım. 1 tane parol içebilirsin. Bana da olmuştu dinlenmeye çalış bebeğin uyuduğunda çok kalın giyinme
UmayNaz2019 Elizan_Annesi01 canım hemen acile git emzşriyorum de düşük dozda ağrı kesici yapıyorlar sonra eve gel kekik yağı ile tüm eklemlerini ov gğxelce terle Allah’ın izniyle hiç birşeyin kalmaz ben çok direndim doktora gitmem diye sonra çok pişman oldum. Bebeğimi rahat rahat kucaklamak için . Bende sadece eöziriyordum bu arada
Babybeste Mervelll bana da doktor söyledi ama. Minoset parol nurofen güvenle içebilirsin dedi. İnternetten de araştırdım içilebiliyormuş. Kulaktan dolma bilgi vermedim yani canım😘
umaydas Elizan_Annesi01 merhabalar ben de gecen hafta ayni sekildeydim mecbur acile gittim ve doktor augumentin antibiyotik verdi parol ve öksürük surubu bir de. Mecbur kullandim daha once mastit oldugumda da kullandim.Doktor bi zararinin olmadigini soyledi Ama size tavsiyem bol bol terlemeniz gerekiyor terlemeniz icin de bol bol su icin. İnsallah bir an once iyilesirsiniz bir de ben 1 hafta maskeli durdum gece bile cikarmadim odanizi da havalandirmayi ihmal etmeyin. Cook gecmis olsun