annesininkurabiyesi Saçlarım böyle beyazladı ilk defa saç boyayacağım bu rengi aldım koyu küllü kumral nasıl olur sizce bu arada fotoğrafta siyah çıkmış saçık siyah değil açık renk kendimde beyaz tenliyim
aysegul_my annesininkurabiyesi bu rengi boyasaniz bile bu tonu tutturamazsiniz sadece beyazlarinizi kapatmiş olursunuz illa bu renkten tutsun biraz belli olsun istiyorum diyosaniz kücuk tüp seklinde ekstra acicilar oluyo düsük numaradan yüksege 3 farkli numarasi vardi yanliş hatirlamiosam düşük numara olani alıp katin boyanıza rengi birazda olsa yansıtır ben evde kendim cok boyadim en acik rengi bile alsam koyu tutardi saç rengim koyu oldugu icin o yüzden ekstrem bi açicı şart boyanin icine
annesininkurabiyesi aysegul_my direkt boyanın içine mi katacağım 40 dk bekleyin diyor zarar verir mi saçıma
aysegul_my annesininkurabiyesi böyle kuaförlerin kullandigi açıcılar degil onlar zarar vermez boyadaki rengi bi tık daha rengini açmak icin kullanılıyo zarar verseydi benim saçima verirdi ben 20günde bir saçimi boyuyodum sevdiğim için benim saçım ince telli ve cansız olmasina rağmen. Direk boyanin icine koyucaksiniz kariştırıp saciniza sürün 40 dk yazio ama ben bazen 1 saatte bekliodum acılmasını istediğim tonu yakalayana kadar bekletiyodum sende bakarsin belki 30 dkda acilicak belki 45 dkda bakarsin surekli rengine begendigin tonu yakalayinca yikarsin