nehirbebek137_ 9 ay 15 günlük bebeğim. Sabah 8 gibi kalkıyor emziriyorum. 1 saat sonrada tavada tereyağında yumurta yapıyorum. Haşlanmış yemiyor. Yanına avakado pekmezle karistiryorum bazen. Labne peynir salatalık bu şekilde. 1 gibi öğlen uykusuna yatırıyorum. Saatleri değişiyor günü gününe uymuyor. Kalkınca muz eziyorum biraz bebe bisküvi yoğurtla karıştırıp veriyorum veya sadece kefir iciriyorum. 3 4 gibi de çorba yapıyorum tarhana,yoğurt çorbası, hangisi olursa. 5 gibi tekrar bı uyku yapıyor. Ama kısa 30 dk geçmez uykuları malesef. Akşam bizimle ne varsa yediriyorum az yiyor zaten.( Köfte, pilav, tavuk, balık, patates püresi, mesela ne yiyorsak o gün. Akşam yatmadan 1 1 buçuk saat önce gece maması yapıyorum çünkü yemediği zaman gece çok sık uyaniyor. Tabi bu arada emziriyorum. Doğduğu doğalı hiç mama vermedim.. herhangi meyve rendeliyorum yulaf unu pişiriyorum karıştırıyorum bebe bisküvisi ceviz ekliyorum yediriyorum tok tutması için eskisi kadar çok sütüm gelmiyor çünkü. Akşam uykularina malesef geç yatıyor nekadar erkene ceksemde olmuyor 10 11 12🫣 direniyor ağlıyor çok mizmizlaniyor bu şekilde bı döngü tanım