Meryemervam Oğlum 2 senedir kahvaltıdan sonra miğfem bulanıyor diyor bişeyler düşünüp kendi kendini kısturmaya çabalıyor binadaki kediden korkmuştu ondan sonra böyle oldu napacağımı şaşırdım artık her sabah yiyor kısıyor
aysegul_my Meryemervam bence acil bi pedagokla görüşme ayarlayin böyle siz konuşarak çözemezsiniz sorun nedir onun bulup size öneride bulunmasi gerekiyor cocukluk yaşta bu isin önünü alamazsanız ileriki dönemlerde bunu her yemek sonrasi yapmak isticek ve sonuç anoroksiya mi ne olan yemek yiyememe sorununu getir Allah korusun yemek yiyip kustuklari icin açliktan biitkisel hayata girip ölümle sonuçlanan cok insan var
Laydaren Meryemervam 2 senedir mi bu şekilde ? Eski postlarınızda da kusma sorunu var. Doktora götürdünüz mü daha önce ne dediler ?
Meryemervam aysegul_my bıgün bebek ve cocuk pisikiyatrisiyla konuştum ğzartesi dönüş alacağım kaygı bozukluğu var mıhtemelen
Meryemervam Laydaren evet küçüken reflü vardı ama bu denli değildi nasıl kedi gördü korku panik kaygı bozukluğu başladı bi terapiste götürdüm doğum olunca devaö edemedik
Laydaren Meryemervam Çok zor bir durum, korku kaynaklı artmış bir de. Umarım terapiler falan da sonuç verir, çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun