Ahsen211016 Kızlar telefonumu şarja takarken ilk defa böyle bildirim aldım ıslak değil sildim sildim tekrar şarja koydum ama yok olmuyor başına gelen var mı
Ruvdem Ahsen211016 iphone da hiç olmadı daha ama samsung cihazımda vardı böyle uyarı verdiğinde 3 5 saat takmıyor kurumasını bekliyordum sonra geçiyor zaten takıyorsunuz . Sorun kalmıyor . Islaksa sıkıntı zaten takmayın
Ahsen211016 Ruvdem kuru yerdeydi şark makinem anlamadım ıslakmıydı koyduğum zaman bilmiyorum çekmece içindeydi Ama oldu şuan 🌸
nutellaa_ Ahsen211016 su falan mı döküldü telefonun ekranına benim su kaçmıştı şarj yerine bu hatayı vermişti gün içinde bir kaç saat sonra kendiliğinden düzeldi
Ahsen211016 nutellaa_ Hayır çekmece içindeydi şarj makinesi Hastanede olduğum için çekmece içinde su ekmek falan da var belki ıslaktı koyduğum yer farkında. Değildim ama aldığımda kuruydu
Ruvdem Ahsen211016 bebeğiniz varsa onlar ağzına alıyolar tükürüklüyorlar😂 anlamıyorsunuz bile . Şarj cihazında da olabilir telefonunuzda da . Neyse hallolduysa güzel
nutellaa_ Ahsen211016 hemen kurumuyor bir kaç saati buluyor kuruması fön makinasıyla kurutsan bile hemen kurumaz kendiliğinden kurumaya başlıyor
Ahsen211016 Ruvdem var bebeklerim 2 tane dediğiniz gibi ulaşabilecekleri yerdeyseler neler yapıyorlar ip bile atlıyo kızım oğlum herşeyi ağzına sokar 😁😁 Ama yanımda değiller hastanede refakatçiyim