Mertcikannesi Sedanuraydnata ben taze fasulye, yoğurt çorbası, patates yemeği, ıspanak, tavuk, balık yiyiyorum. Bir de her akşam hamileyken içtiğim vitamini içiyorum. Adı efa mom. Doktorum devam et emzirdiğin sürece dedi. sütün kalitesi artıyor.
Humus Mavimm bnmde oyle emerkn agliyor. Meme yumusak olmus oluyor. Acaba sut yetmiyor gelmiyor mu die dusunuyorum hep 😞
asel_asya61 @Humus@Mavimm#280506 benim kızım da bazen memedeyken çığlık çığlığa ağlıyor. Çevremdeki herkes bu çocuk doymuyor mama ver dediği halde kimseyi dinlemedim. Çünkü çişli bez sayısı ve kilo alımı iyiydi ama dün gece uyutamadım bir türlü ve mememi 2-3 dakika emip bıraktı bir daha ağzına veremedim mama aldırttım 90 cc'nin hepsini içti. Meğerse bebeğim açlıktan uyumuyormuş. Karnı doyduktan sonra 4 saat mışıl mışıl uyudu. Kaç gece böyle ağlayarak uyudu. Çok vicdan azabı çekiyorum inat edip mama vermediğim için. Sütüm yetiyor zannediyordum. Bundan sonra huzursuzlandığı geceler vericem rahat uyusun diye. Siz de sütünüzün yetip yetmediğine emin olun. Her şeyi tamamsa ve yine ağlıyorsa uyumuyorsa açtır büyük bir ihtimal
Mavimm asel_asya61 kilo alımı nasıldı bebeğinizin ben doktoruma sordum iyi dedi kilo alımı çişli bez sayısı da iyi gerçekten böyle bişe olabilir mi ya vicdan azabı çekmek istemiyorum 😞
Humus asel_asya61 bazi geceler iyuyor bazi geceler uyumuyor. Ama bi kac kere dolapta sagdigim sutlerden wermistim onlari werince doyuyor uyuyor gercekten. Smdi 20 gunluk idare ediyoruz Ama ileriki aylarda yetmeyecek galiba 🙄😭
asel_asya61 Mavimm ilk ay 1 kilo almıştı doktor iyi dedi. 2 aylık olmasına 1 hafta kaldı. Çişli bez sayısı iyi. Bugün hep emdi ama çok çabuk acıkıyor huzursuzlanırsa mama yapıcam
deletedmom234 Sedanuraydnata yemen lazim ki alismasi icin. Benim de az da olsa sutum var herseyi yiyorum aci disin da alissin dlye oyle de boyle de hersey gaz yapiyor
Leyladru ElifKaratas canim benim ben ne yersem o cocuguma geciyo sutumden hamilelik bitti tek beden degiliz diye dusunmeyin. sutten kesmediginiz surece yine tek beden sayilirsiniz
Leyladru ElifKaratas herseyi yemiyorum ben kuru -taze fasulye bakla nohut mercimekli pilav vs ben bunlari yemiyorum gaz yapipt cocuk sismesin diye yasak salatalikta ishal yapiyo onu da yemiyorum
ElifKaratas Leyladru sütten geçiyor canm da bal yemenın bebeğe bir zararı olduğunu sanmıyorm ve yoksa tabiki sütten geçiyor
Defnemerve Sedanuraydnataaktardan kimyon tohumu al canım her gün iç çok faydası oluyor bebeğin gazını rahatlattığı için 🙏😇
tuzvelimon Sedanuraydnata patates en gaz yapmayan şeylerden biri 😅 gaz sancısı ne yaparsanız yapın oluyor bazı ilaçlar azaltıyor sadece. Ben biogaia ve zinco kullanıyorum oğluma biraz hafifletiyor siz de her yediğiniz şeyin yanına kimyon yiyin rezene için ☺️