fatmaa12345 Bebeğim bugun 2. Beyin ameliyatına giricek ismi emirhan Allah razı için yasin okuyabilen varsa okuyabilirmi 😔bu toplam 5. Ameliyati oluyor ah yavrum çok çaresizim keske elimden bisey gelse öylece bakiyorum
Winnithepooh fatmaa12345 Allah’ım yardımcıniz olsun dayanma gücü size ve bebeğinize versin ins. Küçücük bedeni ile nelerle mücadele ediyor şimdiden hayatta zorluklar yenemez onu emin olun güzel haberler verin ins. Yasin okuyamam şu an ama dualarım Emirhan ve sizlerle
Cigdem61 Ah yavrum Allah şafi ismiyle şifalar versin regl olmasam okurdum ama bugün cuma duamı ettim Rabbim şifalar versin 🙏🙏
Milkmama fatmaa12345 Allah Şafi isminin hürmetine şifalar versin. İnşallah bu ameliyat ile sağlığına kavuşur
fatmaa12345 prensveprenses_ şant ameliyatı beynine şant takilicak 1. Ameliyata takmışlardi 3 ay önce şant çalışmıyor beyninde sıvı birikti zarar vermeye başladı simdi o santi çıkartıp yeni şant takicaklar
Husnur fatmaa12345 inşallah çok kolay bir şekilde sağlıkla çıkar merak etmeyin içinizi ferah tutun güzel olacak
prensveprenses_ fatmaa12345 ayy kuzum benim Rabbım şifa versin benim kızım da hidrosefali ama şanta gerek duyulmadı beyin basıncı normalmiş. Bize de mucize oldu gerçekten herkes aldırın dedi biz rabbimize sığındık çok şükür sağlıklı inşallah en kısa zamanda sizin yavrunuz da normale döner