Ceydaa123 Elimde 1 tam açılmamış kutu gaviscon infant var. Biz zar zor bulmuştuk zamanında ihtiyacı olana gönderebilirim
sareceymer Merhaba reflü için olan değil mi bizde bulamadık bir türlü.. ücretli mi öyleyse ne kadar ve son kullanma tarihi nedir
wish60995 Merhaba eğer satılıksa almak istyorum hala reflümüz devam ediyor gastratuss baby aldık işe yaramdı doktor bulmaya çalılın dedi ama yok hiçbir yerde
wish60995 Ceydaa123 bize şurup olan önerilmişti şase mamaya katılan değildi sevinmiştim buldum diye ama karıştırmışım çok teşekkür ederim düşünceniz için ayrıca💕
Ceydaa123 Papatya_38 merhaba ben buradan bir arkadaşa gönderdim ama geçen sene Bafra‘da gökbayrak Eczanesini‘nde bulmuştum orayı arayıp öğrenebilirsiniz Kargoluyorlar
Ceydaa123 Hatice5711 merhaba ben buradan bir arkadaşa gönderdim ama geçen sene Bafra‘da gökbayrak Eczanesini‘nde bulmuştum orayı arayıp öğrenebilirsiniz Kargoluyorlar
Hatice5711 cananelisa bilmiyorum dönüş yapılmadı. Şimdi gaviscon şuruptan yarım çay kaşığı veriyoruz doktor dedi