yaseminoztr 28 gunluk kolik bebegim var damlalari ve surubu var ama artik onlar da fayda etmiyo siz neler yapiyosnuz iyi geliyor bebeklerinize
bsrctldem yaseminoztr bebek yağıyla karnına masaj yapabilirsiniz. Bitkisel kimyonlu fitiller var bebekler icin o çok işe yarıyor. Açık havaya çıkarabilirsiniz temiz hava da iyi geliyor. Her emzirmeden sonra mutlaka gazını çıkarmaya çalışın. Kiraz cekidekli yastıklar var onları mikrodalga da biraz ısıtıp karnına koyabilirsiniz. Rezene kimyon anason çayları var onlardan içebilirsiniz sütle bebege geçiyor ve rahatlatıyor
mero_81 yaseminoztr bir çay kaşığı saf zeytinyağı verin. Karnına zeytinyağıyla masaj yapın. Ayaklarının altına hafif lavanta yağı sürün birazda koklatın. Birde sallayın he birde beyaz gürültü😂😂 tabi her zaman işe yaramıyor kriz anlarında. Benimki aşırıııııı kolikti anlatamam elimiz ayağımıza dolaşırdı ama şükür atlattık
cihangirgozde bol duş, masaj, bacakları karna çekmek, kolik müziği,hışırtı sesi, ılık su dolu kovada bacaklarını büküp biraz bekletmek, sling.. bunları yapıyordum. hiçbir damla işe yaramadı bizde hepsi daha kötü yaptı 1 Aydır hiçbir şey vermiyorum.
tugck mero_81 benimde bebeğim aşırı kolik 2 ay 2 günlük. Sizin kaçıncı ayda geçti? 😔 umut arıyorum artık öyle tükendim ki
cokbilmismom yaseminoztr sıcak dolu kovaya sokup rahatlamasını sağlayın, karnına veya ayaklarına sıcaksa torbası koyun. Biz kolik bebeğimizi sallayarak uyuttuk öyle rahatladı
yaseminoztr Doktorumuz bize motis biogaia ve relactaz verdi ama cok da ise yaradigini soyliyemicem dediginiz gibi banyo yaptirmak cok rahatlatiyo
Betulyl cokbilmismom sonrasi yatağı alıştırmak nasıl olucsk bende istiyorum hamak beşik ama sonrası korkutuyor