HanneninAnnesii Arkadaşlar aranızda bu ilacı kullanan varmı benim bebeğimin dişten dolayı uyku problemi vardı genel muayene için doktora gittiğimde bu ilacı verdi acaba kullanıpta bir etkisini gören varmi ?
Durukan HanneninAnnesii kullandım hala da kullanıyorum ama deliksiz uyutmuyo.aynı düzen devam ettik biz pek öyle aman aman uyku yapmadı
eliif_mecit HanneninAnnesii alerji için bizde kullandık uyku yapar fazla uyursa korkma demişti doktorumuz hatta ama hiçte uyku yapmadı bizde.
YavruKartal HanneninAnnesii Daha önce nezleyken kullanmıştım. Şimdide alerji durumumuz var o yüzden kullanıyoruz.
HanneninAnnesii Ya ben doktora uyurken ağlıyor dediğimde vermişti ama hiç kullanmadım yan etki hiç yaptı mi kullananlara
Ygtek HanneninAnnesii soğuk alıngılığı için kullanmıştım ilk 2 hafta kadar. Şimdi de alerji için kullanıyorum çok uyku yapmıyor ama rahat uyumasını sağlıyor bir nebze oda. Yan etkisini görmedim.
AbaSema Sipraktin verdi uyku için doktor iştahta acıyo sonra eczacı bi arkadas devamlı sipraltin vermektense atarax ver 10 gün sonra düzene biner dedi suan atarax veriyorum yarım tatlı kaşıgı uyuyor cok şükür
Deletedmom136 AbaSema iştah da açıyor mu? Gerçi doktora gidicem cuma günü ama bize de zaditen alerji uyku ve iştqh için verildi ama işe yaramadı üstüne bi de kızım hırçınlaştı uykuya dalamaz oldu diye bıraktım ama düzen bozuldu. Atarax çok ağır diye biliyorum size nasıl geldi?
HanneninAnnesii AbaSema atarax çok ağır bi ilaç uyandıktan sonra çocukta aşırı sersemlik yapıyor diye biliyorum