1903futbolice Karmom benzetme için teşekkür ederim hiccc öyle bir niyetim yok sadece çocuklara birsey olduğunda ses çıkartan taraftayim susup sessizce izleyen sonrada ah vah eden değil Ailesi kahrolur diye duyar kasiyorsunuz açıkça aile katili gizlerken niye kahrolmuyor biraz empati yapın 9gundur çocuğum kaybolsa 20 hanelik köyü yakarım Allah esirgesin tlfn kapatmam ulasilmamak adına he biliyorum çünkü tanıdığım suan orda arama ekibinde yani uydurmuyorum yada boş merak konusu yapmıyorum umarım Ben anlatabilmişimdir
1903futbolice maygirl bulundukları yer toplam 20 haneymis 9 gündür 20 hane illaki aranmistir o köyde olduğunu sanmıyorum
maygirl 1903futbolice baska yere gotrulmus olamazmi i iykede boyke knjkar herzman aike icinden ckmistr…haber yasai gelme nedenide bseyler oldu ve duyulsun istemiyorlar suan..yaoanlar kndi en yakinkari kndi kcleri dihimce illaki köy snırimi dusnmeyin 10 gunde heryer aranmadan once koy disina ckarilmıs olablir..
1903futbolice Mommyhann nerde olduğunun bir önemi kalmıyor bu saatten snra önemli olan sağ salim bulunması kac gündür her ayrıntıyı takip ettim bunun için bilir kişi olmaya gerek yok belliki yakınlarından biri yaptı ve gizleniyor
Balkizlarim 1903futbolice asılsız haberler çok var sosyal medya kullanmıyorum TV den bakıyorum ve öyle bir şey denmedi ayrıca annesinin dedikleri bile asılsız çıktı kadın bambaşka bir şey demiş ham şekilde yayınlandı bizim milletimiz neden böyle ya ne korkunç bir şey rabbim kimseye yaşatmasın evlat bambaşka bir şey büyük konuşmamak gerek ama aileden çıkmaz diye ümit ediyorum ama abisi olaydan sonra 3 kere banyo yapmış bu neden yani çapraz sorgu olması gerekiyor yayın yasağı getirilmiş Allah kahretsin böyle lanet insanları ben burda yandım ya kızın resmine bakıp bakıp ağlıyorum anneyi düşünemiyorum eşyaları kıyafetleri resimleri hep gözünün önünde 🥹🥹
1903futbolice Balkizlarim eğer söz konusu abi ise emin ol aileden birisi illaki biliyordur anne oglum köpeğe fena şeyler yaptı dio nasıl izin verir böyle bir şeye bir anne ya cidden iyi şeyler yok ama Narin sağ çıkar insAllah
tatlisert 1903futbolice ben en azından babasının bildiğini kesinlikle düşünmüyorum. Adam bitik durumdaydı. Kızımın uyuduğunu yemek yediğini bilmiyorum o yüzden bende uyumuyorum yemek yemiyorum dedi. Aileyi arayıp dalga gecenler varmış allah onları da bildiği gibi yapsın
Balkizlarim 1903futbolice işte anne öyle bir şey dememiş ben onu ham madde şeklinde bam yapılmadan izledim yazık günah siz bu yaşta niye sigara içiyorsunuz diyordu dediğim gibi asılsız haberler de bundan biri tâbi yine de aileyi bilemiyorum abisi olaydan sonra 3 kere banyo yapmış olması kolunu ısırması bunlar hoş ve iyi şeyler değil
visneli_turtam Acaba okulda mi saklıyorlar, birşey yaptiysalar eğer okula bakmak hiç akla gelmez çünkü,tabi o köydeyse eğer, ama bence yaşamıyor 🙁 çok üzgünüm
1903futbolice visneli_turtam yakın bir arkadaşım var Diyarbakır’da eşi orda görevli yayın yasağı genelde halk linç girisiminde bulunmasin die getirilir demis bunu öğrenince dahada üzüldüm bugun 11.gun 20 hanelik köy ama bulundu haberi hala yok ortada
D_deniz 1903futbolice Bi insanın kolunda niye ısırık olur ki? Narine ait bence. Aile içi ensest tecavüz cinayet. Üstünü ortuyorlar
visneli_turtam 1903futbolice tüh,nerde bu çocuk yaa😕hep aklımda niye hâlâ bulamadılar okadar ekipler arıyor,havada karada suda , köpekler falan 🥺
sevimliidostlarr 1903futbolice ah guzel yavrum… Mınık bır melek ya dini dili ırkı var mı sabiiiii öyle cok uzuluyorum kı hemde çoook 😭 bu vıcdansızlıgı kım neden yapar veya kımler.
1903futbolice visneli_turtam arama ekibinin çoğunu göndermişler yayın yasagindan snra smdi amcayı almislar gözaltina arkadaşımın söylediği şeye göre jandarma köye aşırı yakinmis ve köy kameralarla izleniyormus zaten tarikatta girdi işin içine kac gün oldu daha haber yok