CatBoy Merhabalar Deterjanla temastan sonra bu döküntüler oluşuyorken artık el yıkamadan sonra, yemek yaparken sebze doğrarken sebzelerin suyu değdiğinde bile kabarmaya başladı ellerim başına gelen yada bunun ne olduğunu bilen var mı?
aslananne27 CatBoy kullandığınız temizlik malzemeleri ne karşı alerji yapmış olabilir bidè marka kullanın ucuz diye alıp kullanmayın hepsi zarar
CatBoy deleted20517 Gitmedim bu kadar rahatsız etmiyordu duru su yeni kabartmaya başladı devam ederse gideceğim
CatBoy aslananne27 Marka kullanırım zaten aslında ve kullandığım şeyler yıllardır kullandığım şeyler. El yıkamadan sonra bile kabarması saçma geliyor. Fasülye ayıkladım az önce onun ne kadar suyu var yani o bile kabarttı
Cicektebenimcicekligunlerde CatBoy alerjiniz olmasın gidin bir doktora hafif bir şeye benzemiyor. Geçmiş olsun.🙃
CatBoy Cicektebenimcicekligunlerde Alerjik bir bünyeye sahip olduğum doğru. Bu da sonradan gelişen bir alerji oldu sanırım önceden olmuyordu çünkü.
CatBoy Poly-ana Teşekkür ederim egzamaya benziyor. Kontakt dermatit diye düşünüyorum bende kortizon krem deneyip geçmezse gideceğim doktora. Başına gelen var mı daha önce diye merak ettim
CatBoy deleted20517 Doktorumuzla telefonda görüştüm fotoğraflarını attım krem önerdi onları kullanacağım teşekkür ederim