ctml1901 Kızlar bebeğim 7 ay 10 günlük gelen giden diş yok ama çok huzursuz ne gündüz doğru dürüst ne de gece hiç bir şekilde uyumuyo 7.ayda atak var mı atak haftası mı ne yapmam gerekiyor tükendim 4 gündür
beyzanuroz ctml1901 seninle aynıyız geçen ateşi yükseldi ishal oldu ben gribe yakalandı sandım geceleri uyumadı emmedi yemek yemedi doktora götürdüm disi yok gribe yakalanmis dedi daha dün fark ettim bebegim dis çıkartmış
melikeuraz Normal canım belki de sancısı vardır emziriyorsan yediklerini dokunuyors olabilir veya ne veriyorsun onlar da huzursuz ediyor olabilir sıcaklar etkiliyordur
ctml1901 melikeuraz sabahları yumurta bazen yulaf ezmesi muz şeftali akşamları çorba yani onu etkileyecek bisey vermiyorum muz kabiz mi yapar diye düşündüm ama öyle bi rahatsızlığı yok kakamizi da yapıyoruz ama neden böyle anlayamadım
melikeuraz ctml1901 bende onu diyecektim muz kabız yapabilir diye ama emziriyorsan Rezene anason iç biraz da kendine ver rahatlar belki Dondurulmuş meyve aparatı varsa ver biraz soğutur belki damaklarını
Aysssmom77 Aşırı huysuz ve ağlayan bir bebeğim bebeğiniz sizi tanıyor mu acaba mesela odadan ciksaniz arkanizdan aglarmi