Maviimom Cicektebenimcicekligunlerde ayy bende sevmiyorum hiç okumuyorum bile bir kere bile kaynana görümce elti eş kelimesi görünce okumayı bırakıp çıkıyorum 😂😂
Tomris-Hatun Maviimom doktora gitmis sorusunu sormus cevabini almis ve hala israrla buradaki annelerede soranlar 😂😂😂
Maviimom Themom_ sjsjsjs vallahi okurken bile bunalıyorum bu postları. Saçma sapan postlar açıyolar 😂😂
Maviimom Birdunyabircennetannesi evet yaa bunlardan bende bunalıyorum gerçekten çok saçma postlar açıyolar
Maviimom kahvepres sen bensin bende öyleyim başlık çok önemli benim için cazip olması lazım cezbetmesi lazım beni ancak o zaman girerim 😂😂
Maviimom mercanb yaa evet hatırlıyorum onu ben okurken utandım kadın yazarken nasıl utanmadı anlamıyorum 😂😂
Tombikdonerartikcokpahali Polis der susarım yada asker mi demeliyim ? Yada hiç çocuğu olmadan uygulamaya katılmış manyak psikopat ruh hastası ve şizofren kişilik mi diyeyim ne diyeyim bilemedim😅
Maviimom boralii bence hepsinden 😂 ben seviyorum resimli postları ya merakla hemen açıyorum hatta takip bile ediyorum 😂😂
Maviimom isimsiz61 sjsjsj yaa deme sende mi 😂😂 evet bende onun o görgüsüz postlarına gıcık oluyordum yaa çoğuna bakmıyordum bile 😂😂