Mehmetereninannesi Kızlar 12. Haftamdayım haftaya cinsiyet için gideceğim. Kız bebekte ne gibi belirtileriniz oldu?
Dondurmalikahve Mehmetereninannesi Cinsiyetle pek alakası yok yani oğlan olunca da bulantı olur kızda da yada oğlan olunca da erken doğabilir kızda da yada oğlan olunca da rahat geçer kız olunca da. Annenin hamileliği ve bünyesine göre değişir.
Kereminannesiii Mehmetereninannesi tüm belirtiler oğlumla aynıydı. Cinsiyet olarak farklılıklar yaşanılacağını düşünmüyorum. Doktorunuz tahminde bulunmadı mı ?
annelerdenbiri Mehmetereninannesi benim tüm belirtilerim erkek gibiydi kız olduğunu öğrenince çok şaşırmıştım😂 şimdi sorunca aklıma geldi ama aslında ilk zamanlar kaşık kaşık salça yiyordum sonradan tatlı ve dondurmaya düştüm o ayrı tabi ama başlarda kesinlikle çıldırmış gibi salça yemek istemiştim ve yemiştim onun dışında kız olduğuna ilişkin toplumda yaygın olan hiçbir şey bende tutmadı
aslananne27 agacsizkoala baktım hiç anlamadım ultrason resiminde nasıl anlayacaz plestanda sağda solda 🤭
Mehmetereninannesi Dondurmalikahve oğluma hamileyken kasıklarımda hiç adet olacakmışım gibi bi sancı olmamıştı mesela. Görümcemin 4 kızı var o hepsinde öyle olmuş
malimusavirhanim Benim tüm belirtilerim erkekti hatta cinsiyeti kızdı yani göbeğimi görenler erkek mi diyordu ama kız doğdu ben inanmıyorum belirtilere
annelerdenbiri annelerdenbiri bir de çin takvimi bende yanlış çıkmıştı ama rus takvimi tutmuştu bu da ek bilgi olsun
Mehmetereninannesi pinkflowers kaçıncı haftada oldu lekelenme . Bende ilk öğrendikten sonra sivilcelenme olmuştu bulantı nadir oluyo mesela kıyma kokusuna
Dondurmalikahve Mehmetereninannesi İşte o bünye meselesi oğlum oldu ağlayıp bulantın kusmam vardı üstüne 8 9 kilo verdim
agacsizkoala aslananne27 karından ultrason görüntüsü ise eğer bebek sağdaysa kız soldaysa erkek , vajinadan ultrason çekilmişse eğer tam tersi diye biliyorum
dilberhala1 Mehmetereninannesi Bizim sülalenin kadınları kız bebeklere hamile kalınca doğurana kadar kusuyor 3 günde bir hastanelik oluyor 😂 hamile kaldım 5. Haftaya bi girdim kus kus kus dedik bu kız kız çıktı 😂 erkek bebeklere hamilelikleri çok daha rahat geçiyor bizlerde böyle 😂